Szukaj na tym blogu
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Składniki
banan
(3)
budyń
(4)
chleb/bułka
(1)
ciastka
(1)
cynamon
(9)
cytryna
(1)
czekolada
(3)
dynia
(2)
fistaszki
(1)
gofry
(1)
inne
(4)
jabłko
(8)
jagody
(2)
jajka
(3)
jogurt naturalny
(9)
kakao
(1)
kanapki
(1)
kasza
(6)
kefir
(3)
kokos
(1)
koktajl
(5)
len mielony
(4)
makaron
(1)
maliny
(3)
mandarynka
(1)
maślanka
(1)
nerkowce
(1)
obiad/kolacja
(3)
omlet/naleśnik
(2)
orzechy włoskie
(3)
owsianka
(4)
papier ryżowy
(1)
placuszki
(1)
płatki kukurydziane
(2)
płatki migdałów
(3)
płatki ryżowe
(1)
pomarańcza
(1)
powidła
(3)
przyprawa do piernika
(2)
rabarbar
(2)
rodzynki
(3)
ryż
(1)
serek homo
(1)
serek wiejski
(8)
suszona śliwka
(2)
szpinak
(3)
truskawki
(5)
warzywa
(1)
wiśnie
(1)
zsiadłe mleko
(2)
Wygląda jak tostowo-jabłkowa bruschetta ^^ Jesteś po prostu innowatorką ! Możesz dokonywać dekonstrukcji dań ! ^^ Uwielbiam Twoje pomysły ;)
OdpowiedzUsuńSzalejesz, ciągle nowe pomysły ! :)
OdpowiedzUsuńA ta bagietka musiała być cudowna w smaku...jabłko, cynamon, miód...no niebo w gębie :D
Przesadzasz, wygląda super! Nie próżnujesz :P
OdpowiedzUsuńSkąd wytrzasnęłaś pełnoziarnistą bagietkę? Sama upiekłaś? :>
Nie mam pojęcia, tata mi kupił :)
Usuńna początku myślałam, że to jabłka hehe :) ładnie wygląda! i pewnie smaczne bardzo :)
OdpowiedzUsuńJesteś bardzo kreatywna, Twoje pomysły coraz bardziej mnie urzekają ;)
OdpowiedzUsuńAle bardzo ciekawy pomysl, muszę kiedyś wypróbować bez tego jajka :)
OdpowiedzUsuńZazwyczaj robię właśnie bez jajka, ale akurat jedno mi się nadtłukło więc rozbiłam do końca i dodałam do mleka:)
Usuń